Svenska | English
 
 

Om oss

Jag heter Anna-Karin Westling och det är jag som har uppfunnit och tagit fram produkterna på den här sidan. Jag föddes inte som uppfinnare, man skulle kunna säga att det ”bara blev” så.
Idéerna till produkterna fick jag från början för att jag själv hade vardagsproblem. När jag kollade runt bland vänner, bekanta och butiker visade sig att de flesta upplevt samma sak som jag. Problemet var att det varken fanns några bra lösningar eller produkter ute på marknaden.
För mig fanns det aldrig något att tveka på. Instinkten sa: ”kör så det ryker ” ..
En bidragande orsak varför jag tog steget var att jag inte vill sitta som en 95-åring på ett ålderdomshem och ångra att jag inte försökte.
I och med detta kände jag att vi hade tillräckligt med kött på benen för att starta produktionen av dessa produkter som många människor nu använder och har glädje av.
2007 gick startskottet. Tiden hade blivit mogen att testa vingarna och lansera produkterna på marknaden. I dagsläget säljs produkterna i alla möjliga tänkbara städer och orter i vårt avlånga land.
Jag har lärt mig allt från ax till limpa. Därför vill jag av hela mitt hjärta uppmuntra alla därute som har idéer att göra de till verklighet, det är lättare än vad man kan tro. Huvudsaken är att viljan finns!


This site is optimized for Internet Explorer 8.0 at 1280x1024 resolution
 
     

 

<
sfjk

foakleys for sale - foakleys

-